"Luftkastellet II der blev sprængt i luften"

Bogen "Bedraget - Sagen om Nordisk Fjer" er et 750 siders hæsblæsende action drama om Nordisk Fjer på godt og på ondt. Den største og mest spektakulære skandale i dansk erhvervshistorie. Et mørkt kapitel i dansk erhvervsliv fik sin afslutning i 1990 da den karismatiske stjernepsykopat, bestyrelsesformand Johannes Petersen, begik selvmord den 18. november 1990 og den børsnoterede virksomhed gik i betalingsstandsning den 19. november 1990. Forfatter til bogen er Charlotte Langkilde som har brugt 14 år på at researche og dokumentere hele skandalen fra A-Z.

Dokumentationen af de dramatiske begivenheder der førte til koncernens sammenbrud bygger bl.a. på interviews af henved 100 centrale kilder, der igennem årene frem til sammenbruddet i 1990 og det efterfølgende retslige efterspil har været tæt på begivenhedernes centrum, herunder den tidligere adm. direktør Anders Wejrup.

Alle anmeldelser flyder over af begejstring over bogen med 6 stjerner hele vejen igennem. Et litterært mesterværk som dækker flere genrer over faglitteratur til krimi og en psykologisk gyser, som kan holde selv den mest garvede læser vågen til sidste side er læst. En pageturner af international format. En bog der bare skal læses.

Uddrag af anmeldelser

"Et drama uden sidestykke som giver Stein Bagger og Klaus Riskær virkelig baghjul" /citat fra p4 Smutvejen den 15. november 2013

"Når virkelighed overgår fantasi" / NORDJYSKE Stiftstidende 29. oktober 2013

"En fremragende erhvervsbog" - "En af de bedste erhvervsbøger jeg nogensinde har læst" - "Jeg er næsegrus, og jeg kvitterer med seks stjerner" / Børsen den 27. september 2013

Del siden