18. marts 2016 Millionærklubben v/Pernille Enggaard, Lau Svenssen og Lars Persson havde besøg af Anders Wejrup.
LS holder Johs. Petersen's berømte dirigenthammer i hånden og LP og AW holder et messingskilt med indgraveringen: Northern Feather International N.V. En fantastisk morgen i kanal24syv. Klik på linket nedenunder til venstre og nyd en god og inspirerende udsendelse

Klik ind på nedenstående link's og få dig en spændende lyd oplevelse.

kanal24syv, Millionærklubben , en af Danmarks absolutte topscorere på podcast hitlisten, havde den 18. marts 2016, på en herlig solbeskinnet fredag, erhvervsskandaler på programmet. Studievært Pernille Enggaard styrede på professionelt vis en lille times rundtur i Nordisk Fjer universet og bestyrelsesformanden Johs. Petersens magiske fantasiverden fyldt med Potemkin kulisser. En utrolig spændende historie om "omfattende svindel for mia. og en psykopatisk direktør der til sidst tager livet af sig selv - tidligere finansdirektør i Nordisk Fjer, Anders Wejrup, kom forbi til en snak om danmarkshistoriens største erhvervsskandale"

http://www.radio24syv.dk/programmer/millionaerklubben/13048476/millionaerklubben-18-03-2016/

 

 

Krifa's Podcast er en samtale mellem konceptkonsulent Jacob Fabricius og Anders Wejrup (i uge 6, 2015) og handler om hvordan man, populært sagt, bærer sig ad med at komme op på hesten igen efter at have suget grundvand i et stykke tid. Som der var en der sagde til mig engang da det så aller sortest ud: "Du kan starte med at dø eller starte med at leve. Du bestemmer selv".

http://krifapodcast.dk/?p=1030

 

Radio24syv "I Flaskens Ånd" er en spændende samtale over en flaske vin (i uge 40, 2013) mellem journalist Poul Pilgaard Johnsen og Anders Wejrup om de "blodige kampe" på de bonede gulve i Nordisk Fjer Koncernen dengang i slut80erne.

http://www.radio24syv.dk/programmer/flaskens-aand/8761382/flaskens-and-uge-40-2013/

....drop mig en note på aw@anderswejrup.dk hvis du har nogle kommentarer til disse Podcast.