Succesen fortsætter i 2019 der byder på rigtig mange foredrag, kickoff arrangementer m.fl. om "Nordisk Fjer Koncernens sammenbrud" og ikke mindst det 10-årige retslige efterspil. En rystende og neglebidende historie om et uforståeligt erhvervsdrama som fik store konsekvenser for erhvervslovgivningen herhjemme, også kaldet "Lex Nordisk Fjer"

Endnu et hårrejsende og nervepirrende foredrag om Nordisk Fjer Koncernens sammenbrud og det retslige efterspil rulles ud for åbent tæppe

Jeg får løbende ganske mange henvendelser om foredrag, kickoff indslag mv. Efterhånden som nye foredrag er forhandlet endeligt på plads lægges disse på nedenstående oversigt og afholdte foredrag fremgår af særskilt underside Afholdte foredrag.

Og på Billedgalleri kan du bl.a. finde lidt billeder fra nogle af de afholdte foredrag.

Og husk du kan altid kontakte mig på aw@anderswejrup.dk med henblik på en snak om et foredrag, kick off indslag eller lignende. Se under Book et foredrag

Og du kan altid ringe til mig på 2056 7766.

Og mine professionelle sararbejdspartnere er ligeledes klar til at tilrettelægge lige præcis det foredrag du havde forestillet dig:

https://youandx.com/speakers/anders-wejrup/

 

Kommende foredrag, kurser og kick off indslag om Nordisk Fjer og øvrige undervisningsaktiviteter

E&Y Overbliksseminar. 3 forrygende dage i Århus og Grenå i selskab med en 3-400 engagerede deltagere

 

Tak for et forrygende og fantastisk 2018 med mere end 60 foredrag om "Nordisk Fjer Koncernens spektakulære sammenbrud", (DEL I) og "Efterspillet" (DEL II). Mere end 3.000 engagerede og topmotiverede tilhørere over det ganske land har deltaget i disse arrangementer i 2018, og samlet tæt på 18.000 siden jeg gik i luften med foredrag i efteråret 2013. Stor tak til alle.

Mit nye opfølgende foredrag (Del II), "Efterspillet - Når livet tager en uventet drejning", der bl.a. handler om tiden efter Nordisk Fjer, det 10-årige retslige efterspil, den nådesløse kamp hos SØK, i Byretten, i Landsretten (Jurassic Park), ved Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg og endelig en ufrivillig tur i Statsfængslet, Base Camp Horserød, blev søsat i efteråret 2016, og i 2017 og 2018 har det kørt sideløbende med DEL I. Der er fortsat stor interesse for såvel DEL I som DEL II i 2019 (du kan læse under Referencer hvad andre mener om såvel DEL I som DEL II).

På nuværende tidspunkt er der allerede afholdt & aftalt mere end 40 arrangementer i 2019, og flere forespørgsler er under behandling vedr. 2020.

Så skynd dig at booke et foredrag, hvad enten det gælder Del I: "Nordisk Fjer Koncernens spektakulære sammenbrud" eller Del II: "Efterspillet - Når livet tager en uventet drejning", om det retslige efterspil i kølvandet på Nordisk Fjer Koncernens sammenbrud. Jeg tilbyder også at afholde ét samlet foredrag der dækker F1 + F2.

Mit nyeste foredrag har allerede fået vind i sejlene med mange aftalte foredrag. Titlen på foredraget er: "Horserødlejrens historie 1917 - 2019, livets gang inden- og udenfor murene". En fortælling om Horserød Statsfængsel gennem mere end 100 år, herunder lejrens ikonografiske betydning og tråde tilbage til 1. og 2. verdenskrig. Fortællingen krydres med beretninger og oplevelser fra dagligdagen i et åbent fængsel på godt og på ondt.

I 2019/20 lancerer jeg en ny og særdeles spændende foredragsrække under overskriften: "At rejse er at Leve - & Opleve - & Spise - & Læse". Som rejseleder hos Riis Rejser A/S samler jeg op på en lang række fly og busrejser rundt i Europa i 2016/17/18/19/20. Det bliver 2 spændende timer hvor vi rejser rundt i Europa og får én på opleveren. Jeg lægger ud med foredraget:

"En Odyssé i den nordiske sjæl. En spændende og oplevelsesrig rejse gennem de nordiske lande, Sverige - Finland - Norge, med spektakulære og mageløse oplevelser, herunder Nordkap og Lofoten. Tag med på turen og få en fantastisk oplevelse. En tur du aldrig vil glemme".

Glæd Jer. Du ringer bare på 20 56 77 66 hvis du har spørgsmål i den forbindelse.

Og ellers så er der godt gang i  2019 / 2020 / 2021 aftaler med foredrag, kick-of arrangementer, og ikke mindst min nye aktivitet "Sang- & Musikshow" mv.

Oversigt over de enkelte foredrag og arrangementer (tilpasset kundens ønsker):

F1:

Del I: "Nordisk Fjer Koncernens spektakulære sammenbrud i 1990". Hvad var det der skete, hvordan kunne det lade sig gøre i mere end 20 år at bestyrelsesformanden Johs. Petersen kunne holde koncernens katastrofale økonomiske stilling skjult over for alt og alle, såvel internt som eksternt. Hvad var det han kunne. Hvem hjalp ham. Hvorfor gjorde de det. Få et unikt indblik bag facaden i vel nok Danmarkshistoriens største og mest spektakulære erhvervsskandale, som via bl.a. Lex Nordisk Fjer, har haft meget stor betydning for dansk erhvervslovgivning. Vi tager på en tur rundt i Nordisk Fjer Universet og hilser på Solkongen og demagogen Johs. Petersen, Klubkassen, Efterretningschefen, Rigsforstanderen, Rivieramanden, Mørkets Fyrste, Tryllekunstneren, Cowboy John, Panama Kongen, Fakturakongen, Bestyrelsen og de 2 kameler, New Jersey Mafiaen, Stråmanden m.m.fl.. Vi kommer helt tæt på storsvindleren Johannes Petersen og hører om hans fantastiske ekvilibristiske finansielle og regnskabsmæssige stunts, herunder om hønsefjer der trylles om til edderdun, om bankgælden på 100 mio. kr. der forsvandt op i den blå luft, Operation Small Talk og en gave på 100 mio. kr., Operation Southern Comfort og de forsvundne 2 mia. kr.. Stunts, fortielser, løgne og manipulationer du ikke troede var mulige. Du bestemmer selv hvor lang tid turen skal tage, og er der særlige forhold, som der ønskes fokuseret på, så tilpasser jeg naturligvis herefter.

F2:

Del II: "Efterspillet - Når livet tager en uventet drejning". Et hårrejsende, nervepirrende og følelsesmæssigt hårdt foredrag om tiden efter Nordisk Fjer Koncernens sammenbrud i 1990. Der sættes fokus på det meget langvarige og særdeles opslidende 12-årige retslige efterspil og konsekvenser efter Nordisk Fjer Sagen, herunder en ufrivillig tur i Horserød Statsfængsel. Vi kigger indenfor i et ellers meget lukket system og ser hvordan livet former sig i et fængsel på godt og på ondt. Vi skal bl.a. høre om Sheriffen, Visi-Kaj, Guld Gunnar, Narkobaronen, Kommafejlen, Råhypnolmanden, Kattekværkeren, Den vandrette bornholmer, Elvis Veet og mange, mange flere

F3:

Foredragsrække: "At rejse er at Leve - & Opleve - & Spise - & Læse":

Vi tager på en spændende tur rundt i Europa med Rejseleder Anders Wejrup og Riis Rejser A/S, besøger hovedstæder, metropols og andre spændende byer.  Vi tager fx på flodkrydstogt på Rhinen, Mosel og Main, vandrer i Brdr. Grims fodspor ned igennem Europa, tager på en skøn forårs tulipantur til Holland, besøger Normandiet/Bretagne, D-dagskysten og den amerikanske krigskirkegård ved Omaha Beach, og vi bestiger den pragtfulde ”granitknold” Mont-Saint Michelle i Bretagne, vi holder advent i Stockholm, suser rundt i de Polske bjerge og holder nytårsaften i dette så pragtfulde land, nyder en gang pragtfuld og medrivende Schlagernachtmusik i Frankfurt, tager til fest med Hansi Hinterseer i Dresden og oplever masser af andre spændende rejseoplevelser. Vi skal da også lige på en "smuttur" til Europas tag, Nordkap. Glæd dig til en unik og helt fantastisk oplevelse. Og måske får du lyst til efterfølgende at rejse med mig rundt i Europa.

F4:

"Horserødlejrens historie 1917 - 2019, livets gang inden- og udenfor murene". En fortælling om Horserød Statsfængsel gennem mere end 100 år, herunder lejrens ikonografiske betydning og tråde tilbage til 1. og 2. verdenskrig. Fortællingen krydres med beretninger og oplevelser fra dagligdagen i et åbent fængsel på godt og på ondt

 

Sang- & Musikshow

Sammen med den berømte, succesfulde og landskendte DJ, "MusikDJ.one, har jeg sammensat et spændende musikshow bestående af klassikere indenfor musik- og filmvideoer, der bliver præsenteret live. Efter showet vil der være mulighed for at ønske musiknumre - lige efter din smag. Showet varer i en time og ønsketimen kan blive lige så lang som du måtte ønske.

LINK Musik & Sangshow 

2019 

September:

AOF Seniorhøjskole Gentofte

LOF Holbæk / Lejre, 4 x

ÆldreSagen Albertslund

 

Oktober:

Ældre Sagen, Ballerup

Faster Sogns Højskole

Stofa, Århus

AOF Vallensbæk

FOF Frederikssund

LOF Gribskov, Gilleleje

FOF Køge Bugt, 2 x

Hemingway Club, Hørsholm-Rungsted

AOF Gentofte

AOF Sønderborg

AOF Middelfart

Lead To Change, Sønderborg

Postpensionisternes Klub, Vanløse

HK Stat pensionist og efterlønsklub

 

November:

FOF Syd- & Vestsjælland, 3 x

FOF Køge Bugt, 3 x

ÆldreSagen, Ishøj

HK Kommunal Senior Klub, Vanløse

LOF Gribskov, Gilleleje

Foreningen Aktive Kvinder, Rødovre

AOF Odense

LOF Holbæk / Lejre

Økonomi & Personale, Århus

 

December:

Økonomi & Personale, København

 

2020:

Januar:

FOF Køge Bugt, 11 x

Rotary, Gilleleje

Trekantens Familie og Kulturforening, Kolding

 

Februar:

FOF Virum

Københavns Bagerlaug

FOA Hovedstaden

Flintholm Kirke

FOF Køge Bugt, 4 x

 

Marts:

FOF Køge Bugt, 4 x

SAS Seniorklub

OK Klubben Randers

 

April:

ÆldreSagen Allerød